Het bedrijfsuitje in Utrecht!


Op zoek naar een origineel teamuitje of teambuilding in Utrecht? Get out of here biedt originele en actieve uitjes. Zo kun je bijvoorbeeld escapen, The Floor is Lava spelen, of tegen elkaar ten strijde trekken met Archery Attack. Get out of here is centraal gelegen en met meer dan 2000 m² vloeroppervlakte bieden wij plek voor 100+ personen. Daarnaast bieden we verschillende ruimtes waar jullie voor of na jullie activiteit kunnen vergaderen. Bovendien zijn verzorgde borrel, lunch en diner ook mogelijk. Samen met een teamcoach bieden we de perfecte locatie om jullie samen tot hechter en sterker team te smeden.

De voordelen

100+ personen

✔ 2000+ m² vloeroppervlakte               

✔ Actief uitje

✔ Vergaderzaal en conferentieruimte

✔ Centraal gelegen: tegenover Jaarbeurs Utrecht

✔ Gratis parkeren tot +/- 30 auto’s

 Zij gingen je voor


Bedrijfsuitje


Escape room Get out of here is de plek voor een origineel bedrijfsuitje in Utrecht. Kom langs en beleef een unieke ervaring. Bijvoorbeeld in één van onze escape rooms of andere real life game ervaringen. Onze activiteiten zijn gericht op het ouderwets genieten. Dus geen telefoons, maar interactie met elkaar.

Enthousiast geworden over de mogelijkheden?

Bel 0302901738Mail zakelijk@escaperoomgetoutofhere.nlOfferte aanvragen
Boek nu

Vergaderzaal en ontspanning


Een vergadering combineren met een actief bedrijfsuitje? Dit kan in onze vergaderzalen Utrechts Hout en Utrechts Beton. De zalen zijn van alle gemakken voorzien en te combineren met een arrangement voor koffie en thee en/of lunch.

Utrechts Hout is 36m2 groot en biedt plek tot maximaal 30 personen.

Utrechts Gras is 150m2 groot en biedt plek tot ongeveer 80 personen.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Bel 0302901738Mail zakelijk@escaperoomgetoutofhere.nlOfferte aanvragen
Boek nu

Unieke teamcoaching


Teamcoaching combineren met een leuke activiteit en toch effectief? Op onze locatie The Team Building bieden we optimale faciliteiten om het team goed te observeren en naderhand te reflecteren. In een escaperoom wordt het team op een unieke manier, onder spanning en onduidelijke taakstelling uitgedaagd om samen te werken en tot het gewenste resultaat te komen. Na afloop staan de spelers open voor nieuwe kennis en vaardigheden. Durf jij het aan om op deze unieke en creatieve manier gecoacht te worden?

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden?

Bel 0302901738Mail zakelijk@escaperoomgetoutofhere.nlOfferte aanvragen

Op locatie


Jouw bedrijfsuitjes, evenement of teambuilding tot een nog groter succes maken? Wij bieden de mogelijkheid om escaperooms of real life games op jouw locatie te organiseren. De mogelijkheden lopen uiteen van onze eigen spellen tot een speciaal voor jouw evenement ontworpen spel. Zo zijn we maandelijks betrokken bij de onboarding van nieuw personeel bij een multinational met een speciaal ontworpen escaperoom en organiseerden we het ontspanningsblok voor Heineken in de Hermitage Amsterdam. Binnenkort op jouw locatie?

Geïnteresseerd geworden naar de mogelijkheden?

Bel 0302901738Mail zakelijk@escaperoomgetoutofhere.nlOfferte aanvragen