Hieronder vind je de voorwaarden van Escaperoom Get out of here.

Reserveringen

Alle reserveringen worden tot stand gebracht via het boekingssysteem op www.escaperoomgetoutofhere.nl. Eventuele telefonische opdrachten tot reservering worden eveneens via dit boekingssysteem ingevoerd. De reservering wordt bevestigd per e-mail. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen, is de reservering niet vastgelegd. Let op, de bevestigingsmail komt af en toe in de spamfolder terecht.

Betaling

Ons uitgangspunt is dat alle reserveringen 48 uur voor aanvang moeten zijn betaald. Immers, als je zonder bericht niet komt opdagen, zitten wij voor niets te wachten.

  • Betaling via iDEAL heeft onze voorkeur.
  • Wil je een tijdstip vastleggen maar heb je geen identifier bij de hand? Als service hebben wij betaling per overboeking mogelijk gemaakt.
  • Ook is het mogelijk ter plaatse betalen met PIN. In verband met veiligheid nemen wij geen contant geld aan. Het PIN-apparaat accepteert ook creditcards.
  • Zakelijke klanten kunnen betaalinstructies op de factuur opvolgen. Indien facturen te laat worden betaald wordt er een boete van 35,- opgelegd.
  • Ook je consumpties kun je met PIN betalen. In verband met veiligheid nemen wij geen contant geld aan.

 

Annulering

Alle annuleringen moeten worden gemeld en/of bevestigd op ons e‐mailadres: boekingen@escaperoomgetoutofhere.nl.
Annuleren is tot 48 uur voor aanvang kosteloos. Bij een annulering tot 24 uur voor aanvang wordt er 50% van het bedrag teruggeboekt. Daarna is restitutie niet meer mogelijk. Wanneer je zonder bericht niet komt, is restitutie niet mogelijk. Wanneer er zwaarwegende redenen zijn waarom je niet kon komen, dan zullen we in ogenschouw nemen wat De Verzetsgroep eerlijk zou hebben gevonden.

Escaperoom Get out of here zal de reservering alleen in uitzonderlijke omstandigheden annuleren. In geval van een annulering van onze kant wordt het gehele bedrag zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen een week teruggeboekt.

Groepsgrootte (volwassenen)

Per groep worden maximaal 8 personen toegelaten tot de escaperoom. Voor grote groepen geldt dat het risico bestaat dat deelnemers delen van het verhaal missen, doordat er op diverse plekken tegelijk iets gebeurt. Daarom adviseren wij 4 tot 6 deelnemers. Bij 7 of 8 deelnemers raden we het team aan onderling goede afspraken te maken over het delen van successen, zodat iedereen een goede ervaring heeft.

Voor De Verzetsgroep geldt een minimumaantal van 2 deelnemers. Het is dan wel hard werken! Voor The Diamond Heist zijn minimaal 3 deelnemers nodig.

Mobiele telefoons en camera’s zijn niet toegestaan in de kamer. Ander McGyver-spul ook niet, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Hoewel… brillen liggen er niet, dus neem die zonodig zelf mee.

Zorg dat je samen met het gehele team op tijd aanwezig bent. Je bent eerder ook welkom. Onze Game Master is in elk geval een kwartier voor aanvangstijd aanwezig.

Groepsgrootte (escapespel en No Escape)

De ervaring leert dat bij grotere groepen, met name bedrijfsuitjes, het aantal deelnemers op het laatste moment soms lager uitvalt dan verwacht. Voor de escaperooms is dat niet zo erg, hoewel de GameMasters waarschijnlijk op het laatste moment te kamers moeten aanpassen aan de groepsgrootte.

Bij een reservering van het escapespel VOC-Escape, en bij de spellen die onder de noemer No Escape worden gegeven, gelden prijzen per persoon. De facturatie en afrekening vindt uiteindelijk plaats op het aantal personen dat 48 uur tevoren is doorgegeven, tenzij het aantal deelnemers hoger is dan doorgegeven.

Leeftijden De Verzetsgroep

Een bezoek aan een escaperoom is een bijzondere activiteit. Zeker de toetreding tot De Verzetsgroep, of tot de wereld van meesterdieven Harry en Charlie Quant. Hoewel het spannend is, zijn de kamers ook geschikt voor zwangere vrouwen en mensen van 65 en ouder. Voor alle deelnemers geldt dat deelname te allen tijde op eigen risico is.

In De Verzetsgroep worden ook kinderen vanaf 12 jaar toegelaten. Voor hen geldt dat er maximaal 8 kinderen worden toegelaten. Een van de ouders moet mee in de kamer als begeleider. Indien uw kind van 12 klasgenootjes van 11 mee wil nemen, dan kan dit indien de kinderen aan elkaar gewaagd zijn.

Minderjarigen worden enkel toegelaten onder begeleiding van iemand van 18 jaar of ouder.

Leeftijden The Diamond Heist

The Diamond Heist is voor volwassenen bedoeld, dus 18 jaar en ouder. Niet omdat het eng of gevaarlijk zou zijn, maar omdat we de kamer minder geschikt vinden voor groepen kinderen. Voor ouders die hun eigen kinderen van 16 of 17 willen meenemen: neem contact met ons op.

Geconcentreerd te werk

Je komt in een escaperoom in een niet-alledaagse situatie terecht. Ga daarom geconcentreerd te werk, let op waar je loopt, stoot je hoofd niet, en zorg dat je teamleden dit ook begrijpen.

Lichamelijke conditie

Voor mensen die slecht ter been zijn kunnen we desnoods een extra stoel in de kamer plaatsen. Om het hele spel mee te maken is het handig om een beetje lenig te zijn. U kunt in elk geval een groot deel van het spel meemaken, en uw teamgenoten kunnen u op de hoogte houden van wat zij vinden en oplossen.

Personen met een rolstoel zijn van harte welkom, maar hebben wel een paar extra uitdagingen te overwinnen. Je team, en anders onze GameMaster, kan wellicht bijspringen. Allereerst is er een talud vanaf de straat naar de kelder. We hebben twee toiletten van normale afmeting, dus niet extra breed. Dan de escaperooms zelf, die misschien wel kruip-door-sluip-door moeten zijn. Zonder al te veel te willen verklappen: De Verzetsgroep is niet echt geschikt. The Diamond Heist is geschikt voor (duw)rolstoelen tot 74 cm breed.

Parkeren

We zijn gevestigd op het terrein van Adrem Autoverhuur. Overdag vindt er toezicht plaats op het terrein, en anders is het hek gesloten. Je kunt je auto of fiets op dit terrein parkeren op eigen risico.

Geheimhouding

Als je de escaperoom betreedt, dan moet je in principe alles geheim (willen) houden. Bedenk dat alles wat je aan een ander over de kamer vertelt, zijn of haar plezier kan bederven. Alles draait om het oplossen van de raadsels en puzzels, en om de onverwachte wendingen van het verhaal.

Alcohol / Drugs

Tijdens het spel is drugs‐ en/of alcoholgebruik verboden. Wanneer bij aanvang van het spel een medewerker van Get out of here twijfelt aan de gesteldheid van een deelnemer, heeft de medewerker het recht deze deelnemer te weigeren zonder restitutie.

Nog een paar minder leuke zaken

Jij en je team betreden ons pand en de escaperoom(s) geheel op eigen risico. Voor waardevolle spullen zijn kluisjes voorhanden. Escaperoom Get out of here aanvaardt geen aansprakelijkheid voor geleden schade aan eigendommen of lichamelijk letsel. Escaperoom Get out of here is desondanks verzekerd voor aansprakelijkheid, en een eventuele vergoeding is gemaximeerd op het door de verzekering uit te keren bedrag. Indien jij of een teamlid onze zorgvuldig gebouwde kamer vernielt, dan houdt het spel op, en zijn we gerechtigd de schade te verhalen.

Bedoeld voor plezier

Met behulp van bovenstaande voorwaarden willen we jou en je team een optimale ervaring laten beleven in onze escaperoom. We wensen je nu alvast veel voorpret!

Escaperoom Get out of here
Overste den Oudenlaan 9 (kelder)
3527 KW Utrecht
Tel. 030 290 1738
KvK 64448436
BTW-nummer NL855670344B01
boekingen@escaperoomgetoutofhere.nl

Versie 1.6 van 9 februari 2018