VOC-Escape

VOC-Escape

VOC-Escape

Stap samen met jouw team terug in de tijd en beleef de tijden van Kapitein Gortzak.

Let op, dit is géén escaperoom maar een escapespel. Je hoeft niet te ontsnappen uit een ruimte. VOC-Escape is een combinatie tussen Expeditie Robinson en een escaperoom. Het draait om samenwerking en het oplossen van raadsel en puzzels. Daarmee is het erg geschikt voor bedrijven en grote groepen. Bel ons wanneer het verschil je onvoldoende duidelijk is.

Het is 1602, Kapitein Gortzak heeft na een lange reis op zee een nieuw stuk land gevonden. Om dit stuk land te veroveren zijn er echter nog een aantal taken te volbrengen. Daarvoor schakelt hij jullie in, jullie worden verdeeld in teams van maximaal 5 spelers. Het team dat als eerste de taken heeft voltooid kan zijn vlag hijsen en het land zichzelf toe eigenen. Ondertussen zijn er meerdere schepen onderweg die ook veel interesse hebben om het land te veroveren, er moet dus snel gehandeld worden! Durf jij de uitdaging aan om met jouw team deze missie binnen een uur te voltooien?

‘Het eiland van Kapitein Gortzak’ is een fictief verhaal, geïnspireerd op de zeeverhalen van de Vereenigde Oostindische Compagnie. Gedurende het spel zullen er verwijzingen zijn naar de Nederlandse handelsonderneming en de overzeese handel in specerijen. Kennis van of interesse in VOC is absoluut niet nodig. Voor mensen die wél interesse hebben in de VOC zal het een feest der herkenning zijn, door verschillende elementen uit die tijd die terugkomen in het escapespel.

VOC-Escape is beschikbaar voor teams van 8 tot 20 personen. Je speelt met twee tot vier teams in één ruimte. Het team dat als eerste de vlag weet te hijsen, wint.

Reserveer VOC escape!

 

Het ontstaan van VOC escape

We hebben dit spel bedacht omdat veel groepen vragen om een activiteit waarbij iedereen aanwezig is. In onze escaperooms speel je met een kleiner team in een kamer, bij voorkeur 4 tot 6 personen. VOC-Escape is anders. Je bevindt je met de hele groep in dezelfde ruimte. Er worden teams gemaakt van maximaal 5 personen, en je strijdt wie het eerste alle opdrachten heeft voltooid. Misschien wordt er vanuit andere teams afgekeken, dat geeft weer eens een andere kijk op je vrienden of je collega’s.

VOC-Escape kan ook worden geboekt als onderdeel van een arrangement: eerst het gezamenlijke spel, en daarna in kleinere teams naar de escaperooms. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Praktische zaken

Online reserveren kan tot 24 uur van tevoren. Voor last-minute reserveringen kun je ons het beste bellen op nummer 030 290 1738.

Wil je een tijdstip vastleggen, maar heb je geen iDEAL bij de hand? Dan kun je bij de betaling kiezen voor “PIN-betaling”. Je reserveert nu het gewenste tijdstip, en je betaalt ter plaatse met PIN (geen cash). Bedrijven kunnen desgewenst de factuur achteraf betalen.

VOC escape kent een minimumleeftijd van 16 jaar. Lees meer over leeftijden in onze voorwaarden. Voor de leeftijd 8 – 16 hebben wij Eiland draaikolk gemaakt. Meer over Eiland draaikolk vindt u hier.

Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering tot 24 uur tevoren brengen we 35 euro in rekening. Daarna vervalt je tegoed. In bijzondere gevallen vragen we onszelf af wat De Verzetsgroep een eerlijke oplossing zou hebben gevonden.

Uiteraard willen wij jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag van hoe jullie onze kamer beleefd hebben. Dit kun je delen op o.a. EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms en Facebook. Hartelijk dank alvast.