The Team Building: avontuur, spellen en inhoud in hartje Utrecht

Avontuur en spellen

Met ruim 100 man tegelijk een avontuur beleven? Geen probleem. In de kelder van The Team Building zijn maar liefst 5 escape rooms te vinden, waarvan er twee in battle vorm zijn uitgevoerd. In Case 0048 (2x tot 4p) De Verzetsgroep (tot 8p) en The Diamond Heist (2x tot 8p) kunnen 32 mensen tegelijk escapen. Ook huist het pand twee grotere spellen genaamd de VOC Escape en The Floor is Lava, beide innovatieve spellen die tot respectievelijk 20 en 25 personen gespeeld kunnen worden. Bij Funsporthallen kan je met groepen tot 25 personen kiezen uit sportieve activiteiten zoals Archery Attack en Nerf Gun Battles.

Er kan een vrijblijvende offerte op maat worden gemaakt voor groepen tussen 9 en 150 personen. Er kan uiteraard op factuur betaald worden en wij kunnen je helpen met het samenstellen van het programma en de teams.

De Teambuilding in The Team Building

Naast vermaak bieden wij ook de mogelijkheid om de inhoud in te duiken. Het pand heeft een permanente vergaderlocatie ‘ Utrechts Hout’ met groot interactief scherm, te huren in theateropstelling (tot 30p) of als meeting room met tafels en stoelen (tot 15p), uiteraard voorzien van gratis WIFI en voldoende stroompunten. Daarnaast is ook de ‘Utrechts Beton’ beschikbaar om te dienen als vergaderlocatie, compleet met beamer en scherm. Hier kunnen in de theateropstelling maar liefst 50 man tegelijk plaatsnemen. Als laatste is de optie om de lounge boven in zijn geheel af te huren en hier een presentatie te geven voor een groep tot 150 personen. Hiervoor vragen we je wel om alle activiteiten in het pand af te huren, want die moeten wij op dat moment stilleggen.

Naast vergaderen kan er ook actief aan de teambinding gewerkt worden. Wij werken met een aantal gespecialiseerde coaches op gebied van samenwerking en communicatie. In een escaperoom komt de ware aard vaak snel bovendrijven en zijn er interessante situaties. Deze kunnen worden bekeken door onze coaches en vooraf en achteraf worden besproken. Het is ook mogelijk om een eigen coach mee te nemen.

Een compleet avontuur

The Team Building biedt de mogelijkheid om voor of na het spel een drankje en een hapje te doen. Ook zijn er opties om bij ons te komen lunchen of dineren op afspraak. Wil je hier meer over weten neem dan contact op met Mireille via boekingen@escaperoomgetoutofhere.nl.

Hartje Utrecht met gratis parkeren

Op 10 minuten lopen van station Utrecht Centraal en op een steenworp afstand van de A12 en de A2 staat The Team Building. Deze oude Opel-garage is omgebouwd tot maar liefst 2000m2 plezier. Je vindt bij ons de bedrijven Escaperoom Get out of here en Funsporthallen met diverse activiteiten. The Team Building biedt daarnaast twee vergaderzalen, een enorme lounge en is ook af te huren als complete locatie voor evenementen. Gratis parkeren kan bij ons op het terrein, er is per team gerekend op ongeveer 2 parkeerplekken.