Escaperoom: The Maniac, ook als team battle te spelen!

Escaperoom The Maniac een duistere uitdaging voor kleine teams – who is crazy now?

Deze escaperoom kan zowel los gespeeld worden als in een battle tussen twee teams (2 tot 4 personen per team). Je strijdt om de snelste ontsnappingstijd; de teams beïnvloeden elkaar niet en kunnen elkaars voortgang niet volgen. Welk team ontsnapt als eerste?

Deze escaperoom is relatief moeilijk: kom je voor het eerst escapen, of ben je een beginnende escaper? Dan raden wij De Verzetsgroep of The Diamond Heist aan.

Het verhaal

Je gaat terug naar de jaren ’50 en bent opgesloten in een psychiatrische inrichting. Maar of iedereen het beste met je voorheeft? En kan je je eigen teamgenoten wel vertrouwen of zijn ze echt gek geworden? Je komt op het spoor van een duister onderzoek naar Prof. Dr. Alexander Slovski.

Praktische zaken

Aantal personen: 2 tot 4 personen per kamer (The Maniac escaperoom is er twee keer).
Toegankelijkheid: Niet geschikt voor minder valide, bevat nauwe doorgangen.
Kosten: 22,50 per persoon (minimum prijs 4 personen. Er zijn 2 kamers The Maniac beschikbaar).
Leeftijdscategorie: minimaal 18 jaar.

Let op: Deze kamer is een kopie van The Maniac bij The Loophole, vanaf januari 2019 zijn wij verder gegaan onder een vlag. Mocht je de kamer dus al gespeeld hebben bij The Loophole kies dan een van onze andere kamers uit.

Reserveer escaperoom The Maniac:

Wil je een tijdstip vastleggen, maar heb je geen iDEAL bij de hand? Dan kun je bij de betaling kiezen voor “PIN-betaling”. Je reserveert nu het gewenste tijdstip, en je betaalt ter plaatse met PIN (geen cash). Bedrijven kunnen desgewenst de factuur achteraf betalen.

Hoe heb jij escaperoom The Maniac beleefd?

Wij willen jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag hoe jullie deze kamer beleefd hebben. Laat het ons weten via EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms of Facebook. Dankjewel!