Escaperoom: The Diamond Heist ook als Battle!

Escaperoom The Diamond Heist kan zowel los gespeeld worden als in een battle tussen twee teams (3 tot 8 personen per team). Je strijdt om de snelste ontsnappingstijd; de teams beïnvloeden elkaar niet en kunnen elkaars voortgang niet volgen. Welk team kraakt de kluis als eerste?

Het verhaal

In deze escaperoom duik je in de wereld van de broers Harry en Charles Quant. De broers ontpopten zich van kwajongens tot meesterdieven. Op hun tiende openden ze de sloten van hun kamers met een paperclip. Op de middelbare school lukte het ze de kluis te openen waar de examens werden bewaard. En op hun 25e zetten ze een kraak in een bank, waar ze voldoende goud en juwelen ophaalden om een paar jaar vooruit te kunnen. De broers werden bekend als Big Harry en Little Charlie, twee ware meesterdieven. Altijd samen, geen geweld, met slimme trucs op weg naar hun doel. De acties van de broers gingen van een leien dakje, tot pas geleden.

Charles kreeg er genoeg van dat Harry de baas speelde. Vooral toen Harry de opbrengst opeiste van hun laatste kraak; The Ephemeral Diamond oftewel De Ongrijpbare Diamant. Het wordt hoog tijd om de zaken recht te zetten, maar Charles is niet opgewassen tegen de veiligheidsmaatregelen van zijn broer. Wat nu?

Charles heeft hulp nodig! Omdat Harry niet gelooft in cijfersloten, is de kluis op een bijzondere manier beveiligd. Lukt het jouw team om deze kluis te kraken en de diamond terug te winnen?

Praktische zaken

Aantal personen: 3 tot 8 personen per kamer (voor fanatieke puzzelaars raden we een groepsgrootte aan van 4-6 personen).
Kosten: 22,50 per persoon (minimum afname 4 personen. Er zijn 2 kamers The Diamond Heist beschikbaar). 
Leeftijdscategorie: minimaal 18 jaar of in gezinsverband onder toezicht van volwassene.

Hoe heb jij escaperoom The Diamond Heist beleefd?

Wij willen jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag hoe jullie deze kamer beleefd hebben. Laat het ons weten via EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms of Facebook. Dankjewel!