The Diamond Heist

The Diamond Heist

Welkom in de wereld van Henry en Charles Quant, twee broers uit een welvarende en gelukkige familie. Hun ouders begrepen niet waarom Henry stopte met de Technische Universiteit, hij had zoveel talent. ’s Nachts lagen ze wakker om Charles, omdat ze steeds minder grip op hem kregen.

De broers ontdekten dat ze heus ergens goed in waren. Op hun tiende konden ze de sloten van hun kamer openen met een paperclip. Op de middelbare school kregen ze de kluis open waar de examens werden bewaard. Toen Henry 25 was, zetten ze een kraak in een bank, waarbij ze voldoende goud en juwelen ophaalden om een paar jaar vooruit te kunnen.

Ze hadden het nodig ook, omdat hun vader hun toelages stopte en hen onterfde. Ze werden verbannen uit de familie. In hun nieuwe vriendenkring werden ze bekend als Big Harry en Little Charlie, meesterdieven. Altijd samen, geen geweld, met slimme trucs op weg naar hun volgende doel.

Echter, recent kreeg Charles er genoeg van dat Harry de hele tijd de baas speelde. Helemaal toen Harry eiste dat de opbrengst van de laatste kraak, The Ephemeral Diamond oftewel De Ongrijpbare Diamant, van hemzelf moest blijven. Het wordt hoog tijd om de zaken recht te zetten. Maar hij is niet opgewassen tegen de veiligheidsmaatregelen van zijn broer. Wat nu?

Gezocht: hulp

Charles zoekt een team van goed getrainde experts (18 jaar en ouder) om hem te helpen. Omdat Harry niet vertrouwt op cijfersloten, is de kluis op een bijzondere manier beveiligd. Iedereen kan een verzoek indienen met een team van minimaal drie personen, maximaal acht personen. Klaar om te gaan?

Battle

We hebben twee kamers van The Diamond Heist. Je kunt een battle organiseren voor maximaal 16 personen (twee teams van 8 personen). Je strijdt om de snelste ontsnappingstijd; de teams beïnvloeden elkaar niet en kunnen elkaars voortgang ook niet volgen.

Reserveer the Diamond heist!

Praktische zaken

Online reserveren kan tot 24 uur van tevoren. Voor last-minute reserveringen kun je ons het beste bellen op nummer 030 290 1738. De prijs is afhankelijk van de dag van de week, van 109 tot 119 euro per team.

Deze kamer is bedoeld voor volwassenen, dus vanaf 18 jaar. Minderjarigen kunnen vanaf 16 jaar mee, in gezinsverband. Lees meer over leeftijden in onze voorwaarden. De kamer zelf bevat Engelstalige teksten. Als je kiest voor “Nederlands-Engels”, dan is de begeleiding in het Nederlands.

Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering tot 24 uur tevoren brengen we 35 euro in rekening. Daarna vervalt je tegoed. In bijzondere gevallen vragen we onszelf af wat Harry en Charlie een eerlijke oplossing zouden hebben gevonden.

Uiteraard willen wij jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag van hoe jullie onze kamer beleefd hebben. Dit kun je delen op o.a. EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms en Facebook. Hartelijk dank alvast.