Axe Throwing Utrecht

Bijlwerpen – Real Axe Throwing Utrecht is een unieke activiteit die de oermens in je naar boven haalt. Deze rage uit de Verenigde Staten heeft ook Nederland bereikt. Axe Throwing zorgt voor een echte ‘adrenaline rush’ en een onvergetelijke uitje. Perfect voor jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige activiteit met vrienden en/of familie.

Je begint met een veiligheidsinstructie
van onze Axepert. Daarna is er tijd om te oefenen, gooi jij beter met één of twee handen? De Axepert zal je tips en tricks meegeven om je techniek te verbeteren. Je speelt verschillende soorten competities. Tijdens de activiteit kun je gezellig socializen onder het genot van een hapje en een drankje.

Details

Team: 2 – 6 p.p. baan
Banen: 6
Prijs: 19,50 p.p.
Tijd: 60 minuten

Het NK Axe Throwing

Ben jij helemaal één geworden met de bijl en gooi je roos na roos? Bereid je dan voor op het volgende NK bijlwerpen. Het eerste NK is net achter de rug, 19 januari 2020 te Veghel. Over ongeveer een jaar komt er een nieuw toernooi bij ons in Utrecht. In de tussentijd komen er kwalificatietoernooien. Plaats en tijd worden nog bekendgemaakt.

Niet alleen voor stoere kerels

Dat bijlwerpen, is dat niet gevaarlijk en alleen voor mannen? Nee, integendeel. Het draait niet om kracht, maar om gevoel. Bekijk ook onderstaand filmpje van The Team Building, dat maakt veel duidelijk. Je vindt daar overigens dezelfde reserveringsmogelijkheid als hieronder.

Handig om te weten

Real Axe Throwing is geschikt vanaf 18 jaar. Deze activiteit kent een minimale afname van 4 personen.

Op 1 februari hanteren we op de starttijden van 18:45 en 20:15 een speciale actie met een minimale afname van 2 personen. We voegen dan bij voorkeur groepjes samen tot 4 a 5 personen per baan. Heb je vragen over Real Axe Throwing, neem dan gerust contact met ons op.

Reserveer nu

Boek nu dit onvergetelijke teamuitje in Utrecht en ervaar de energie van een echte werpbijl!