Axe Throwing Utrecht

Bijlwerpen – Real Axe Throwing Utrecht is een unieke activiteit die de oermens in je naar boven haalt. Deze rage uit de Verenigde Staten heeft ook Nederland bereikt. Axe Throwing zorgt voor een echte ‘adrenaline rush’ en een onvergetelijke uitje. Perfect voor jouw teamuitje, vrijgezellenfeest of gezellige activiteit met vrienden en/of familie.

Je begint met een veiligheidsinstructie
van onze Axepert. Daarna is er tijd om te oefenen, gooi jij beter met één of twee handen? De Axepert zal je tips en tricks meegeven om je techniek te verbeteren. Je speelt verschillende soorten competities. Tijdens de activiteit kun je gezellig socializen onder het genot van een hapje en een drankje.

Details

Team: 2 – 6 p.p. baan
Banen: 6
Prijs: vanaf 19,50 p.p.
Tijd: 60 minuten

Boek nu

Het NK Axe Throwing

Ben jij helemaal één geworden met de bijl en gooi je roos na roos? Bereid je dan voor op het volgende NK bijlwerpen. Het eerste NK is net achter de rug, 19 januari 2020 te Veghel. Over ongeveer een jaar komt er een nieuw toernooi bij ons in Utrecht. In de tussentijd komen er kwalificatietoernooien. Plaats en tijd worden nog bekendgemaakt.

Niet alleen voor stoere kerels

Dat bijlwerpen, is dat niet gevaarlijk en alleen voor mannen? Nee, integendeel. Het draait niet om kracht, maar om gevoel. Bekijk ook onderstaand filmpje van The Team Building, dat maakt veel duidelijk. Je vindt daar overigens dezelfde reserveringsmogelijkheid als hieronder.

Handig om te weten

Real Axe Throwing is geschikt vanaf 18 jaar. Deze activiteit kent een minimale afname van 4 personen.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Real Axe Throwing, neem dan gerust contact met ons op. Hieronder vind je een paar veelgestelde vragen over het bijlwerpen.

Kunnen we ook met 2 spelers komen bijlwerpen?

Jazeker. We rekenen wel op een betaling van minimaal 4 personen. Dit doen we omdat het spel nogal hoge kosten heeft: de slijtage aan de doelen en de bijlen, en de aanwezigheid van personeel. We willen bij last-minutes kijken of we bij de betaling minimaal 3 personen kunnen rekenen. Als dit geldt, wordt het gelijk duidelijk in de reserveringsmodule.

Hebben we de bijlwerpbaan voor onszelf?

Ja (tenzij). De normale reserveringen gaan uit van een prijs per persoon, met een minimumaantal van 4 personen. Dan heb je een baan voor jezelf. Met 7 personen heb je 2 banen voor jezelf, omdat we maximaal met 6 personen op een baan spelen.
Nu krijgen we regelmatig de vraag of mensen met 2 personen kunnen bijlwerpen, en dan ook voor 2 personen kunnen betalen. We hebben een experiment gedaan om deze groepjes samen te voegen. Of we het vaker doen, weten we nog niet.