Escaperoom Get Out Of Here – Over ons

 

Onze mensen

Paul

Paul Kleine

Escaperoom Get out of here is het gevolg van een toevallige ontmoeting, begin september 2015. Paul Kleine stond op een netwerkbijeenkomst te praten met een vriend. Rob Kouwenberg zag de heren plezier hebben met elkaar en kwam erbij staan. “Er lijkt hier iets te gebeuren…” “Ja,” zei Paul, “We hebben besloten dat we een escaperoom gaan beginnen.” Waarop Rob verbaasd riep: “Een wát?”

 

Rob Kouwenberg

RobHoe komt Rob (ingenieur lucht- en ruimtevaarttechniek / programmeur / ondernemer / adviseur windenergie) in een escaperoom terecht? Welnu, de uitleg van Paul over puzzelend ontsnappen sloeg aan bij Rob. Omstanders zeiden later dat de lichtjes in zijn ogen aangingen als hij over de escaperoom vertelde. Er moest dus wel iets mee gaan gebeuren.

Rob vindt The Diamond Heist de leukste kamer, maar er gaat niets boven een familie met kinderen, ouders en grootouders in De Verzetsgroep. Er zijn nu eenmaal maar weinig activiteiten die je met zo’n gezelschap kunt doen, en in De Verzetsgroep doet iedereen volwaardig mee.

 

Mireille

Mireille Nieuwenhuis

Mireille richt zich op de marketing, sales and business development bij Get out of here. Ze haalt er veel plezier uit om in dit groeiende bedrijf mee te denken over werkwijzen, uitstraling en hoe het team van gamemasters een onvergetelijke en prettige klantervaring kan neerzetten.

Naast het maken van planningen en offertes voor organisaties om grote groepen mensen te entertainen, onderhoud zij ook de socialmedia van Get out of here. Op Instagram, LinkedIn en Facebook kun je dan ook nauw volgen wat de laatste ontwikkelingen zijn bij Get out of here.

 

Eelke-JanEelke-Jan

Eelke-Jan werkt fulltime voor Get out of here. Naast dat hij regelmatig boekingen draait, is hij achter de schermen ook hard aan het werk. Hij doet de bevoorrading, facturen en is ook chef planning. Als onze gamemasters merken dat er iets niet lekker loopt kunnen ze altijd bij Eelke-Jan terecht. Hierdoor zorgdraagt hij voor een kwalitatief hoge ervaring voor onze klanten. Een echte aanwinst voor ons team dus!

 

SietskeTeamcoach Sietske Zweegman

Sietske Zweegman werkt al sind maart 2016 bij ons. Eerst naast haar studie als gamemaster en nu als zelfstandige teamcoach. Haar studie aan de Universiteit voor Humanistiek heeft er toe geleid dat ze onze escaperooms inzet als teambuilding activiteit. Naar haar zeggen is een Escaperoom een activiteit die uitermate geschikt is voor het analyseren van groepsprocessen.

Voor meer informatie over professionele begeleiding van Sietske mail naar boekingen@escaperoomgetoutofhere.nl.

 

 

Gamedesigner Marleen GublerMarleen

Marleen is naast gamemaster ook onze ontwerper. Ze heeft de puzzels ontwikkeld voor VOC-Escape en Eiland Draaikolk. Ben je geïnteresseerd in Studio Wervelstormhaar andere werk kijk dan op haar site: Studio Wervelstorm.

 

 

 

Onze Gamemasters:

Inmiddels hebben vele honderden teams onze escaperooms en spellen bezocht. Dankzij onze gamemasters hebben ze een goede tijd met elkaar, en als het meezit een tijdige ontsnapping.

Eliza

eliza

Marloes

Marloes

Dido

Dido

 
Maurice

Maurice

Bas

Bas

Jelte

Jelte

 
Marit

Marit

 Vicky

Vicky 

Judith

Judith

 
Lisanne

Lisanne

 Arlene

Arlene

Joes

Joes

 
Marco

Marco

Fleurine

Fleurine

Julia

Julia

 

 

Trotse initiatiefnemer van Festival De Escapade

Festival De Escapade, 20 en 21 oktober 2018, Utrecht

Waar kun je escaperoom Get out of here vinden?

Je kunt ons vinden aan de Overste den Oudenlaan 9 (3527 KW) in Utrecht. Kom langs, bel ons 030 290 1738 of stuur een mail naar boekingen@escaperoomgetoutofhere.nl

Escaperoom get out of here kaart