Over ons

Vacature Elektronica

We zoeken ook mensen die met ons de elektronica in elkaar willen zetten om spelers een leuke ervaring te geven. Lijkt het je wat en heb je ervaring met Arduino, RaspberryPi e.d.? Stuur dan je CV en motivatie naar: vacature [apenstaartje] escaperoomgetoutofhere [punt] nl.

Paul Kleine

PaulEscaperoom Get out of here is het gevolg van een toevallige ontmoeting, begin september 2015. Paul Kleine stond op een netwerkbijeenkomst te praten met een vriend. Rob Kouwenberg zag de heren plezier hebben met elkaar en kwam erbij staan. “Er lijkt hier iets te gebeuren…” “Ja,” zei Paul, “We hebben besloten dat we een escaperoom gaan beginnen.” Waarop Rob verbaasd riep: “Een wát?”

Rob Kouwenberg

RobHoe komt Rob (ingenieur lucht- en ruimtevaarttechniek / programmeur / ondernemer / adviseur windenergie) in een escaperoom terecht? Welnu, de uitleg van Paul over puzzelend ontsnappen sloeg aan bij Rob. Omstanders zeiden later dat de lichtjes in zijn ogen aangingen als hij over de escaperoom vertelde. Er moest dus wel iets mee gaan gebeuren.

Rob vindt The Diamond Heist de leukste kamer, maar er gaat niets boven een familie met kinderen, ouders en grootouders in De Verzetsgroep. Er zijn nu eenmaal maar weinig activiteiten die je met zo’n gezelschap kunt doen, en in De Verzetsgroep doet iedereen volwaardig mee.

GameMasters

Inmiddels hebben vele honderden teams De Verzetsgroep bezocht. Dankzij onze GameMasters hebben ze een goede tijd met elkaar, en als het meezit een tijdige ontsnapping. Onze GameMasters zijn:

JudithJudith, studeert farmacie
ToonToon, studeert biologie.
Mei-LingMei-Ling, goudsmid bij LINGdesign. U vindt haar sieradenlijn hier.
SietskeSietske, studeert humanistiek.
JustinJustin, studeert rechten en hockeyt in het weekend.
ArleneArlene, studeert pedagogische wetenschappen.