Escaperoom Get Out Of Here – Over ons

Escaperoom Get out of Here is opgericht door Paul Kleine en Rob Kouwenberg. Sinds begin 2019 zijn we gefuseerd met escaperoom The Loophole en is Joëlle van der Pol ook aangesloten bij het team!

Als je bij Get out of here komt, word je ontvangen door een van onze gamemasters benieuwd wie dit zijn? Kijk dan hieronder. Jouw team zal altijd zijn eigen gamemaster hebben.

Een hapje en drankje bij onze escape room

Bij binnenkomst kan je rustig plek nemen in onze bar. Wij schenken biologische bieren en wijnen, bonenkoffie, thee en fris, maar ook snacks zoals een bittergarnituur. Mocht je willen lunchen of dineren? Bel ons (030 290 1738) dan kijken we wat we voor je kunnen organiseren.

Jullie gaan voor het eerst een escape room spelen

Onze gamemasters vragen altijd van te voren of jullie team al eens eerder een escaperoom heeft bezocht. Heb je nou nog nooit eerder een escaperoom bezocht, dan zullen we altijd wat langer de tijd nemen om alles uit te leggen. We hebben in onze lounge ook tips en uitleg liggen. Lees hierover ook met bij onze FAQ.

Jullie gamemaster kijkt altijd mee over de camera’s om te zien hoe het gaat met de voortgang. Als die ziet dat jullie er niet uitkomen zullen ze tips geven. We verklappen natuurlijk niet de oplossing, maar kunnen je wel weer op het goede spoor zetten. Je kunt zoveel hints krijgen als je wil, er gaat niets van je tijd af. Je kunt ook zelf om hints vragen.

Het draait er in onze escaperooms ook niet om dat je ontsnapt, het draait vooral om jouw ervaring en de uitdagingen die je tegenkomt met je team.

Jullie zijn al ervaren escapeartists

Wil jij liever geen hints, en kom je hier om de beste tijd neer te zetten? Bespreek dit dan van te voren met de gamemaster, we vinden het altijd spannend om te zien of jullie een record gaan verbreken! Als je team inderdaad bij de snelste tijden hoort kom je bij ons op het bord te staan met de beste escapetijden. Deze worden ook maandelijks op socialmedia gepost.

Onze kamers bevatten originele elementen en zijn helemaal door ons eigen team ontworpen. De puzzels zijn dus ook uniek en in het thema van de escaperooms. Zonder teamwork kom je er niet uit en communicatie is van groot belang om alles soepel te laten verlopen. Onze kamers bevatten geen cijfersloten waar je ze niet zou verwachten.

Aanraader Escaperooms Nederland

Keuringsdienst van kamers

Toen onze kamer The Diamond Heist net opende is de keuringsdienst van kamers langs geweest. We zijn super trots dat we zijn uitgekozen als Escaperoom van de maand. De conclusie van de Keuringsdienst van Kamers:

Conclusie
Met The Diamond Heist heeft Get Out Of Here in Utrecht er een erg toffe kamer bij. Een echte doe-kamer, die lekker ruim is zodat je elkaar niet in de weg loopt en iedereen bezig kan blijven. Het einde is ronduit cool en maakte echte criminelen van ons.

Onze mensen

Paul Kleine

Paul KleineEscaperoom Get out of here is het gevolg van een toevallige ontmoeting, begin september 2015. Paul Kleine stond op een netwerkbijeenkomst te praten met een vriend. Rob Kouwenberg zag de heren plezier hebben met elkaar en kwam erbij staan. “Er lijkt hier iets te gebeuren…” “Ja,” zei Paul, “We hebben besloten dat we een escaperoom gaan beginnen.” Waarop Rob verbaasd riep: “Een wát?”

Rob Kouwenberg

Rob KouwenbergHoe komt Rob (ingenieur lucht- en ruimtevaarttechniek / programmeur / ondernemer / adviseur windenergie) in een escaperoom terecht? Welnu, de uitleg van Paul over puzzelend ontsnappen sloeg aan bij Rob. Omstanders zeiden later dat de lichtjes in zijn ogen aangingen als hij over de escaperoom vertelde. Er moest dus wel iets mee gaan gebeuren.

Rob vindt The Diamond Heist de leukste kamer, maar er gaat niets boven een familie met kinderen, ouders en grootouders in De Verzetsgroep. Er zijn nu eenmaal maar weinig activiteiten die je met zo’n gezelschap kunt doen, en in De Verzetsgroep doet iedereen volwaardig mee.

Joëlle van der Pol

Joelle van der PolJoëlle heeft een bachelor in Industrieel Ontwerpen en een master in Transport, Infrastructuur en Logistiek, beiden aan de TU Delft. Na haar opleiding heeft ze gewerkt als strategie consultant bij A.T. Kearney aan projecten bij o.a. een verzekeraar en een transporteur.

Begin 2016 is ze als ondernemer aan de slag gegaan en succesvol de escaperoom The Loophole in Utrecht opgericht. Sinds 2019 zijn we gefuseerd. The Maniac is in een nieuw jasje gestoken (Case 0048) en meeverhuisd naar de Overste den oudenlaan. Naast deze ondernemingen  heeft ze Select Adventure opgericht en ontwerpt high-end custom games getailored op specifieke inhoudelijke teamontwikkeling en bedrijfsdoelen.

Mireille

Mireille Nieuwenhuis

Mireille richt zich op de marketing, sales and business development bij Get out of here. Ze haalt er veel plezier uit om in dit groeiende bedrijf mee te denken over werkwijzen, uitstraling en hoe het team van gamemasters een onvergetelijke en prettige klantervaring kan neerzetten.

Naast het maken van planningen en offertes voor organisaties om grote groepen mensen te entertainen, onderhoud zij ook de socialmedia van Get out of here. Op Instagram, LinkedIn en Facebook kun je dan ook nauw volgen wat de laatste ontwikkelingen zijn bij Get out of here.

Eelke-Jan KleineEelke-Jan

Eelke-Jan werkt fulltime voor Get out of here. Naast dat hij regelmatig boekingen draait, is hij achter de schermen ook hard aan het werk. Hij doet de bevoorrading, facturen en is ook chef planning. Als onze gamemasters merken dat er iets niet lekker loopt kunnen ze altijd bij Eelke-Jan terecht. Hierdoor zorgdraagt hij voor een kwalitatief hoge ervaring voor onze klanten. Een echte aanwinst voor ons team dus!

Gamedesigner Marleen GublerMarleen

Marleen is naast gamemaster ook onze ontwerper. Ze heeft de puzzels ontwikkeld voor VOC-Escape en Eiland Draaikolk. Ben je geïnteresseerd in Studio Wervelstormhaar andere werk kijk dan op haar site: Studio Wervelstorm.

Sietske ZweegmanTeamcoach Sietske Zweegman

Sietske Zweegman werkt al sind maart 2016 bij ons. Eerst naast haar studie als gamemaster en nu als zelfstandige teamcoach. Haar studie aan de Universiteit voor Humanistiek heeft er toe geleid dat ze onze escaperooms inzet als teambuilding activiteit. Naar haar zeggen is een Escaperoom een activiteit die uitermate geschikt is voor het analyseren van groepsprocessen.

Voor meer informatie over professionele begeleiding van Sietske mail naar boekingen@escaperoomgetoutofhere.nl.

Onze Gamemasters:

Inmiddels hebben vele honderden teams onze escaperooms en spellen bezocht. Dankzij onze gamemasters hebben ze een goede tijd met elkaar, en als het meezit een tijdige ontsnapping.

Eliza

Onze gamemaster Eliza

Marloes

Onze gamemaster Marloes

Dido

Onze gamemaster Dido

 
Maurice

Onze gamemaster Maurice

Bas

Bas

Jelte

Onze gamemaster Jelte

 
Marit

Onze gamemaster Marit

 Vicky

Onze gamemaster Vicky 

Julia

Onze gamemaster Julia

 
Fleurine

Onze gamemaster Fleurine

Robin

Onze gamemaster Robin

Mathilde

Onze gamemaster Mathilde

 
Irene

Onze gamemaster Irene

Martha

Onze gamemaster Martha

Nick

Onze gamemaster Nick

 
Bob

Onze gamemaster Bob

Machil

Onze gamemaster Machil

Estelle

Onze gamemaster Estelle

 
Andreas

Onze gamemaster Andreas

Nora

Onze gamemaster Nora

Shemona

Onze gamemaster Shemona

 

Waar kun je escaperoom Get out of here vinden?

Je kunt ons vinden aan de Admiraal Helfrichlaan 6 (3527 KV) in The Team Building in Utrecht. Kom langs, bel ons 030 290 1738 of stuur een mail naar boekingen@escaperoomgetoutofhere.nl.  Kijk voor uitgebreide informatie op onze contact pagina.

Escaperoom get out of here kaart