Escapespel: No Escape

Escaperoom Get Out Of Here presenteert “No Escape”, de teambuildingsactiviteit waaruit ontsnappen niet mogelijk is. Alleen voor teams die echt durven dus. Tegelijk is het vriendelijk, meeslepend en ontzettend leuk om te doen. We noemen het Real Life Gaming, een escapespel dat net weer anders dan in een escaperoom. Echt, je moet het meegemaakt hebben.

Escape room No Escape

Er zijn vier onderdelen beschikbaar, alle met hun eigen dynamiek.
1. Space Heroes – 16+, 3-18 spelers, 2,5 uur
2. After the Heist – 16+, 8-24 spelers, 1 uur
3. 2025: A Space Oddity – 18+, 8-16 spelers, 3 uur
4. Heel ons dorp bakt – 18+, 6-16 spelers, 3 uur

Het plannen van de teambuilding

No Escape wordt gehouden in onze grote vergaderzaal. De beschikbaarheid van de zaal wordt zo zorgvuldig mogelijk bijgehouden in deze kalender. Je kunt een dagdeel kiezen in de kalender – maar de tijdstippen kunnen we aanpassen aan jullie behoefte.

U krijgt nu nog geen kosten in beeld. We sturen je een offerte met een toegesneden arrangement. De teambuildingsactiviteit No Escape bieden we u in nauwe samenwerking met partners. Hierbij zijn we afhankelijk van hun beschikbaarheid.

Wil je meer weten of een reservering doen?

Bel ons op 030 290 1738!

1. Space Heroes

Samen met je team ervaren hoe het is om als crew van een ruimteschip de ruimte te verkennen? Als de bemanning aan de knoppen op de brug van een ruimteschip, in een toekomst hier ver vandaan, beleef je deze ervaring écht! Aangewezen op elkaar volbreng je spannende missies succesvol. En mocht je falen, dan eindigt niet alleen de missie, maar ook jij in de eindeloze koude ruimte…

In Space Heroes gaan de deelnemers in de rol van net afgestudeerde rekruten van de Ruimte Academie samen missies uitvoeren om de veiligheid van de mensheid in de ruimte, in Sector XIII, te garanderen. Niet alle rassen in het heelal leven namelijk op vreedzame voet met de mensen van Aarde.

Space Heroes is een computerondersteunde Real Life Game. De besturing van het ruimteschip is verdeeld over drie tot zes rollen. Alleen kan een bemanningslid niets, maar samen en juist gecoördineerd worden missies succesvol volbracht.

Bij meer dan zes deelnemers wordt er een extra brug ingezet, bij meer dan 12 een derde brug. De extra ruimteschepen bevinden zich in de simulatie eveneens in Sector XIII. Samen worden dan missies uitgevoerd. Of schepen worden juist tegen elkaar uitgespeeld…

Duur: 2,5 uur
Deelnemers: 3-18
Leeftijd: 16+
Prijs: op aanvraag (ca. 37,50 p.p.)

escape room after the heist

2. After the Heist

Een spannende nacht is achter de rug: maar het is gelukt! De kluis uit het kantoor van de conservator uit het Rijksmuseum staat nu hier op tafel, te midden van de dappere lieden die de klus hebben geklaard. Het wachten is op de eerste berichten op social media en in de krant. Maar voordat het zover is, moet eerst de buit worden verdeeld.

Vier rivaliserende bendes uit Amsterdam, Almelo, Maastricht en Maaskantje hebben onder leiding van hun gezamenlijke advocaat Bobbie Magniski besloten tot eenmalige samenwerking. Overleeft deze broze coöperatie de nacht? Bied het perspectief voor een langdurig verstandshuwelijk? Of eindigt het deze ochtend alsnog in een vechtscheiding?

Tijdens deze Real Life Game kruipen de deelnemers in de huid van criminelen. In deze spannende minithriller staan de deelnemers voor een ogenschijnlijk makkelijke klus na een moeizame nacht. Door samen te werken binnen en tussen de bendes zou een snelle verdeling van de buit tot stand kunnen komen. Maar lukt het de partijen om er onderling uit te komen? Of zijn het wantrouwen en de eigen belangen te groot en vallen de criminelen uiteindelijk in de handen van de politie?

In de voorbereidende workshop wordt het improviseren geoefend, evenals de rolverhouding tussen de personages.

Duur: 1,5 uur
Deelnemers: 8-24
Leeftijd: 16+
Prijs: op aanvraag (ca. 18,50 p.p.)

escape room utrecht After the Heist

3. 2025: A Space Oddity

2025: Jullie, Astronauts, Cosmonauts, Vyomanauts en Taikonauts zitten opgesloten in het ISS, het Internationale Ruimtestation, hoog boven de aarde en doen daar onderzoek. Of je bent daar gewoon als ruimtetoerist, omdat je het kan betalen. De meesten van jullie verlangen naar thuis en naar je familie.

Gelukkig zal de capsule met de aflossing snel arriveren. De helft van de bemanning zal worden afgelost. Het zal ook reserveonderdelen brengen voor een van de twee reddingscapsules, die gekoppeld zijn aan het ISS. Die moet worden gerepareerd, anders zal het verbranden als het de atmosfeer binnenkomt.

Het is tijd om terug te kijken naar de voorbije maanden voordat er afscheid wordt genomen. En als je denkt dat trots en vooringenomenheid niet bestaan in de ruimte, dan heb je het mis…

Deze Real Life Game gaat over de ervaring van een groep mensen die (te) lang in een te krappe ruimte hebben doorgebracht. Hoe ga je hier mee om als groep en als individu? Deze game gaat ook over het maken van spannende, onmogelijke keuzes…

In de voorbereidende workshop wordt het improviseren geoefend, evenals de rolverhouding tussen de personages.

Duur: 3 uur
Deelnemers: 8-16
Leeftijd: 18+
Prijs: op aanvraag (ca. 37,50 p.p.)

escape room no escape

4. Heel ons dorp bakt

In navolging van het bekende televisieprogromma ‘Heel Holland Bakt’ met Martine Bijl en André van Duin heeft ons dorp besloten ook een taartenbak competitie te organiseren. Met deze traditie verwerft de winnaar eeuwige roem, de titel Meesterbakker en de prestigieuze Baktrofee!

Deze editie van Heel Ons Dorp Bakt zal zelfs live op de lokale zender worden uitgezonden. Uit alle aanmeldingen uit ons dorp zijn jullie verkozen om deel te nemen aan de finaleshow. De voorronden zijn echter niet geheel probleemloos verlopen. Ons-kent-ons en dat geroddel heeft menig kandidaat de kop gekost. Laten we hopen dat deze dorpse traditie niet de overhand neemt tijdens de opnames.

Tijdens deze Real Life Game gaan de deelnemers diverse baksels versieren. Maar net als bij taarten, gaat het om de lagen tussen de cake. Wat gebeurt er ‘on’ en ‘off’ camera? Blijft het zo gezellig als het lijkt? En wint degene die de mooiste taart maakt of juist degene die de kunst van het roddelen beheerst?

In de voorbereidende workshop wordt het improviseren geoefend, evenals de rolverhouding tussen de personages van Heel Ons Dorp Bakt. Tijdens de game wordt druk geknutseld met cake, taarten en cupcakes; deze worden gedurende maar ook na afloop ‘gezellig’ met elkaar uitgeprobeerd.

Duur: 3 uur
Deelnemers: 6-16
Leeftijd: 18+
Prijs: op aanvraag (ca. 37,50 p.p.)

 

Wil je meer weten of een reservering doen?

Bel ons op 030 290 1738!