Escaperoom nieuws

De afgelopen tijd is er veel gebeurd bij Get out of here. Naast de fusie van Get out of here met de Loophole was er veel in het nieuws over escaperooms vanwege de tragische brand die plaats heeft gevonden in Polen. Lees hieronder hoe het gesteld is met de veiligheid in Nederland en kijk vooral het NOS nieuws-item over hoe wij de veiligheid bij Get out of here waarborgen. 

Wij organiseren dit jaar een zomerborrel met Mika van ERN Mooie nieuwe lounge open bij The Team Building!  The Floor is Lava nu ook te spelen als kinderfeestje!
Nieuwe escaperoom Case 0048 is geopend, battle met twee teams tegen elkaar om de snelste tijd. Stunt in Utrecht Centrum, met als hoofdprijs een hele dag escapen bij Get out of here. NOS-journaal op bezoek met vragen over brandveiligheid in onze en andere Nederlandse escaperooms.

NOS item over brandveiligheid in Nederlandse escaperooms

Het is niet meer dan logisch dat er onder jullie de vraag heerst of het in Nederland wel goed geregeld is. Om jullie gerust te stellen hebben wij hier alle brandwerende maatregelen nog eens even haarfijn nagelopen. Gelukkig zijn wij in Nederland onderhevig aan een strenge wet en regelgeving. Daarnaast doen wij onze kamers nooit op slot en kun je ten alle tijden de kamers verlaten.

Escaperoom Case 0048 opent maart 2019

De escaperoom die eerder The Maniac heette en bij The Loophole in overvecht te spelen was is verhuisd naar onze locatie op de overste den oudenlaan 9. Je kunt deze kamer ook met twee teams als battle tegen elkaar spelen. Het is nu al mogelijk om hier boekingen te maken vanaf maart 2019.

Stunt in Utrecht Centrum #JoinTheGame

Was je op 22 december aan het shoppen in het centrum van Utrecht? Dan kan het zomaar zijn dat je ons hebt zien lopen. Om te vieren dat Get out of here en The Loophole gingen fuseren hebben we een stunt georganiseerd. Het nietsvermoedende winkelende publiek werd uitgedaagd om mee te doen aan het oplossen van een mysterie in de stad. Met drie finalisten was de spanning om te snijden wie als eerst het laatste cijferslot van de kist wist te kraken.

Team wandelbroers