Kortingsactie GezondOpPad

GezondOpPadAls Utrechtse escaperoom moesten we uiteraard meedoen. Met de flyer van GezondOpPad kunt u voordelig een van onze drie escaperooms in Utrecht ervaren.

Escaperoom Get out of here is gevestigd in een pand waar vroeger een Opel-dealer zat. Waar eerst de auto’s stonden, staan nu drie escaperooms. Het nieuwe uitje met familie, vrienden, buren of collega’s: ontsnap uit een raadselachtige kamer. Wie neem jij mee?

Hoe werkt het?

U heeft al een flyer bemachtigd. Vervolgens kiest u zelf in onze reserveringskalender een passend tijdstip. Voor de online reservering kunt u de kortingscode GezondOpPad alvast gebruiken. De korting wordt dan gelijk toegepast, maar geldt alleen als u de flyer bij ons inlevert. De kortingscode is geldig op alle dagen van de week behalve zaterdag. U kunt kiezen uit twee kamers, elk met een eigen verhaal en thema.

Over deze actie

  • De korting is geldig voor alle bestellingen t/m 31 augustus 2017, het bezoek mag later plaatsvinden.
  • De korting is niet geldig voor een bezoek aan een escaperoom op zaterdagen.
  • Een korting is geldig op één bezoek aan een escaperoom voor een team van maximaal 8 personen.
  • Een korting is uitsluitend geldig bij inlevering van de flyer van GezondOpPad.
  • Een kortingscode kan niet worden toegepast op eerdere aankopen, is niet te combineren met andere kortingscodes, en niet inwisselbaar voor contanten.

 

Kies een kamer met een verhaal

Escaperoom de verzetsgroep Onze eerste ontsnappingskamer, De Verzetsgroep, speelt in de Tweede Wereldoorlog. Je zit in een verzetsgroep, misschien is de boel verraden. De vijand zou wel eens snel op de stoep kunnen staan… Het verhaal achter deze kamer is waargebeurd. Geschikt voor teams van 2 t/m 8 personen, leeftijd 12+. Meer hierover vindt u op deze pagina.

Big Harry and Little CharlieEscaperoom The Diamond Heist, oftewel De Diamantroof, speelt in de jaren ’90. De gebroeders Harry en Charlie Quant hebben een grote diamant buitgemaakt, maar Charlie vindt dat de buit niet eerlijk verdeeld is. Hij zoekt een team om hem te helpen, 3 t/m 8 personen, leeftijd 18+. Op deze pagina meer uitleg en de mogelijkheid te reserveren. We hebben The Diamond Heist twee keer gebouwd, dus grotere teams kunnen in twee kamers tegen elkaar strijden om de snelste tijd.

Zoekt u liever snel naar een datum? Op onze pagina Beschikbaarheid staan beide kalenders. Hier kunt u snel zien welke kamer op welke datum beschikbaar is.

Praktische zaken

Een bezoek aan een escaperoom duurt tenminste anderhalf uur. Escaperoom Get out of here is gevestigd in Utrecht, vlakbij Holland Casino, Jaarbeurs en Utrecht Centraal. U komt vast per fiets. We zijn ook goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer, en te voet. Fietsen en auto’s kunnen op ons terrein worden geparkeerd, ook bij Adrem Autoverhuur. Verder wijzen wij u graag op onze voorwaarden.

Veel plezier gewenst!