Wat zijn de betaalopties?

Je kunt nu je tijdstip reserveren, ook als je niet direct kunt betalen. Aan het eind van het bestelproces kun je een aantal betaalopties kiezen. Deze opties zijn:

  • iDEAL
  • Creditcard
  • Overboeking
  • Ter plaatse met PIN
  • Achteraf op factuur (alleen voor bedrijven)

 

Hoe lang duurt een bezoek aan de escaperoom?

Het spel zelf duurt een uur. We rekenen zelf met anderhalf uur, omdat we tijd nemen bij binnenkomst en na afloop. En als je blijft voor een drankje, dan moet je wat meer tijd reserveren voor je bezoek.

Hebben we de escaperoom voor onszelf?

Jazeker. We mengen geen groepen door elkaar in elk van onze escaperooms en onze spellen. Uiteraard zijn er meestal wel andere groepen aanwezig, die zelf een kamer gaan spelen.

Can we play in English?

Yes, you can. “For more information, please click here to go to our English page.“</>

Kan ik een optie nemen / hoe zit het met annuleren?

We werken niet met opties. Echter, een reservering kun je tot 48 uur tevoren zonder kosten annuleren. Heb je al betaald met iDEAL, creditcard of overboeking? Dan betalen we je zonder problemen terug.

Bij annuleringen tussen 24 en 48 uur brengen we een vergoeding in rekening voor onze personeelskosten, namelijk 35 euro. Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we het gehele bedrag in rekening. In uitzonderlijke gevallen vragen we ons af wat De Verzetsgroep een eerlijke oplossing zou vinden (we gaan het niet aan Harry en Charlie vragen.).

Kunnen we bij jullie parkeren?

Meestal kan dat zonder problemen. We zitten op het terrein van Adrem Autoverhuur, en meestal is er voldoende gratis parkeerruimte. Let op: u kunt alleen gebruik maken van de parkeergelegenheid tijdens de boeking. Mocht je de auto toch laten staan heb je de kans dat het hek gesloten is en je de volgende dag de auto pas weer op kunt halen. Daarnaast is er extra oplettendheid geboden met de starttijd van 18:45 waar je parkeert. Bij het eind van het gebouw staat een grijs hek, met daarachter veel parkeerplaatsen. Dat hek gaat om 20:00 op slot, en wij hebben geen sleutel van dat hek!

Zijn de escaperooms toegankelijk voor mindervaliden?

Zonder te veel te willen verklappen over de kamers: in The Diamond Heist kan iemand met een reisrolstoel redelijk meespelen. Niet alle puzzels zijn helemaal toegankelijk vanuit een rolstoel. We zitten in een kelder onder een voormalige autodealer, met als ingang een talud waar vroeger auto’s naar binnen reden. Alleen op de wc’s is het lastig met een rolstoel (sorry!)

Voor mensen die niet zo goed ter been zijn kunnen we zorgen dat er in alle ruimtes een (extra) stoel staat. Als er zwangeren in je team zitten: in The Diamond Heist moeten er minstens drie teamleden zich in bochten kunnen wringen.

Waar is onze foto? Hij zit niet bij de e-mail.

We maken gebruik van een speciaal programma om de teamfoto’s te kunnen versturen. Sinds de laatste update zijn de foto’s niet zomaar zichtbaar op (sommige) mobiele telefoons, terwijl de foto wel aan de e-mail is gehecht. Op de meeste pc’s zijn de foto’s wel direct zichtbaar. En een bruikbare truc lijkt het doorzenden van de e-mail naar iemand anders. Dan blijkt de foto er wel degelijk aan te hangen. We hopen dat het snel verholpen is.</>

Wanneer zijn de escaperooms goedkoper?

Voor studenten hanteren we een korting SANOZ: 10% korting voor Studenten in de Avond, maar Niet Op Zaterdag. De boekingsmodule controleert niet automatisch of de korting klopt met het tijdstip. Mocht je de korting hebben toegepast op een verkeerd tijdstip, dan vraagt de GameMaster je om extra af te rekenen.</>

Verder hanteren we lagere prijzen voor de escaperooms – niet voor de spellen – wanneer het druk is. De daluren komen per 1 januari 2019 te vervallen. Onze daluren zijn:</>