Informatie over je bezoek bij Get out of here

Hoe lang duurt een bezoek aan de escaperoom?

Het spel zelf duurt een uur. We rekenen zelf met anderhalf uur, omdat we tijd nemen bij binnenkomst en na afloop. En als je blijft voor een drankje, dan moet je wat meer tijd reserveren voor je bezoek.

Kan ik bij jullie ook wat eten of drinken voor of na mijn spel?

Ja, wij hebben een bar en uitgebreid assortiment aan drankjes en borrelhapjes.

Kan ik ook met twee personen Real Axe Throwing spelen?

Ja, de kosten hiervoor zijn alleen wel hoger. Je betaalt dan namelijk voor 4 personen. Wel staat er natuurlijk tegenover dat je veel vaker kan gooien!

Hebben we de escaperoom voor onszelf?

Jazeker. We mengen geen groepen door elkaar in elk van onze escaperooms en onze spellen. Uiteraard zijn er meestal wel andere groepen aanwezig, die zelf een kamer gaan spelen.

Hebben we de bijlwerpbaan voor onszelf?

Ja (tenzij). De normale reserveringen gaan uit van een prijs per persoon, met een minimumaantal van 4 personen. Dan heb je een baan voor jezelf. Met 7 personen heb je 2 banen voor jezelf, omdat we maximaal met 6 personen op een baan spelen.

Can we play in English?

Yes, you can! Escape rooms: The Diamond Heist and The Resistance Group and the games: The VOC-escape and The Floor is Lava can be played in english. “For more information, please click here to go to our English page.

Zijn de escaperooms toegankelijk voor mindervaliden?

Zonder te veel te willen verklappen over de kamers: in The Diamond Heist kan iemand met een reisrolstoel redelijk meespelen. Niet alle puzzels zijn helemaal toegankelijk vanuit een rolstoel. We zitten in een kelder onder een voormalige autodealer, met als ingang een talud waar vroeger auto’s naar binnen reden. Alleen op de wc’s is het lastig met een rolstoel (sorry!)

Voor mensen die niet zo goed ter been zijn kunnen we zorgen dat er in alle ruimtes een (extra) stoel staat. Als er zwangeren in je team zitten: in The Diamond Heist moeten er minstens drie teamleden zich in bochten kunnen wringen.

Waar kun je parkeren?

Bij ons op het terrein van The Team Building zijn er een aantal plekken beschikbaar waar je kunt parkeren. Deze plekken kunnen alleen gebruikt worden tijdens het bezoek aan Get out of here. Daarna worden ze weer gebruikt door andere gasten. Er wordt per 4 bezoekers gerekend op 1 auto. Mochten jullie met meer auto’s komen kunnen jullie gebruik maken van parkeergelegenheid in de omgeving.

Er zijn een aantal opties om gratis te parkeren. Bij Kantien voor de deur en bij Beers and Barrels in de wijk. Mochten hier geen plekken beschikbaar zijn, dan is het mogelijk om in de parkeergelegenheid van de Jaarbeurs te parkeren.

Vragen over betalen en annuleren

Wat zijn de betaalopties?

Je kunt nu je tijdstip reserveren, ook als je niet direct kunt betalen. Aan het eind van het bestelproces kun je een aantal betaalopties kiezen. Deze opties zijn:

– iDEAL
– Creditcard
– Overboeking
– Ter plaatse met PIN
– Achteraf op factuur (alleen voor bedrijven, administratiekosten)

Kan ik een optie nemen / hoe zit het met annuleren?

We werken niet met opties. Echter, een reservering kun je tot 48 uur tevoren zonder kosten annuleren. Heb je al betaald met iDEAL, creditcard of overboeking? Dan betalen we je zonder problemen terug.

Bij annuleringen tussen 24 en 48 uur brengen we een vergoeding in rekening te bedrage van 50% van de boeking. Bij annuleringen binnen 24 uur brengen we het gehele bedrag in rekening. In uitzonderlijke gevallen vragen we ons af wat een eerlijke oplossing zou zijn.

Kan ik ook studentenkorting krijgen?

Voor studenten hanteren we een korting SANOZ: 10% korting voor Studenten in de Avond, maar Niet Op Zaterdag. De boekingsmodule controleert niet automatisch of de korting klopt met het tijdstip. Mocht je de korting hebben toegepast op een verkeerd tijdstip, dan vraagt de GameMaster je om extra af te rekenen.