Bij Escaperoom Get out of here maken we gebruik van de faciliteiten van The Team Building. Op deze prachtige locatie in hartje Utrecht kan je met groepen van 2 tot 150 man tegelijk eten, drinken, borrelen, lunchen of dineren. Bekijk hieronder onze mogelijkheden of bel ons voor meer informatie.

Drinken

Wij schenken een divers aanbod aan drank met ruime keus uit frisdrank, sap, koffie, thee, bier en wijn. Onze wijnen, bieren en sappen zijn biologisch. Ons bier komt zelfs uit Utrecht zelf, De Leckere! Wij schenken geen sterke drank. Het is ook mogelijk om voor de hele groep gedurende 2 uur lang de dranken af te kopen, zie hiervoor onze arrangementen.

Eten

Voor de kleine trek kunnen jullie altijd bij ons terecht, er staan pizza’s, tosti’s, panini’s of snacks op het menu. Het liefste horen we vooraf jullie wensen, zodat we het voor of na jullie spel klaar kunnen zetten. Wil je uitgebreider lunchen of dineren, kijk dan hieronder bij onze arrangementen.

Kids

Voor onze jongere gasten hebben wij standaard (al inbegrepen bij het reserveren van een kinderfeestje) ontvangst met limonade. Na het spel een refill met wat lekkers erbij! Mochten jullie ook zin hebben in een frietje met snack dan kan dat ook bij ons. Geef dit op tijd aan, dan zorgen we dat het voor jullie op het gewenste tijdstip klaarstaat.

Diners-, Lunch- en Drank-Arrangementen

Voor onze zakelijke gasten en / of grotere groepen is het mogelijk om gebruik te maken van vooraf besproken arrangementen. Wij hebben een divers aanbod qua lunch en diner en maken gebruik van lokale Utrechtse topcateraars.