escaperoom kinderfeestjeVier je kinderfeestje in de escaperoom!

Een kinderfeestje in een escaperoom, hoe cool is dat? Speciaal voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar hebben we een escapespel ontwikkeld. Ze bevinden zich op een onbewoond eiland, waar vijf mysterieuze kisten staan.

Escaperoom voor kinderen: Eiland Draaikolk

Piraat Blauwbaard heeft na een lange reis op zee een nieuw stuk land gevonden. Om dit stuk land te veroveren zijn er nog een aantal taken te volbrengen. Daarvoor schakelt hij jou en je medepiraten in. Jullie worden verdeeld in teams van maximaal 5 spelers. Het team dat als eerste de taken heeft voltooid, kan zijn vlag hijsen en het land zichzelf toe eigenen. Ondertussen zijn er meerdere piraten onderweg die ook veel interesse hebben om het land te veroveren, er moet dus snel gehandeld worden! Durf jij de uitdaging aan om met jouw team deze missie binnen een uur te voltooien?

Eiland Draaikolk is beschikbaar voor teams van 10 tot 20 kinderen en/of tieners. Je speelt met twee tot vier teams in één ruimte. Het team dat als eerste de vlag weet te hijsen, wint. Het spel is bij ons te spelen op het eiland, of bij u op locatie.

Praktische zaken

Aantal personen: deze escaperoom is geschikt voor 8 tot 20 kinderen of tieners. Je speelt met 2 tot 4 teams binnen één ruimte.
Onze begeleider blijft aanwezig bij het spel, en is beschikbaar voor hints. De deur van de escaperoom gaat bij ons nooit op slot, uit veiligheidsoverwegingen. Ouders en begeleiders hebben de keuze om mee te spelen, of om in de ontvangstruimte te wachten.
Leeftijdscategorie: deze escaperoom is speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar.
Kosten: Afhankelijk van het aantal kinderen, vanaf 136 euro, gebaseerd op 17 euro p.p. Een drankje en snack zijn bij de prijs inbegrepen.
Reserveren: kan online tot 24 uur van tevoren. Wil je last-minute reserveren? Bel ons dan op 030 – 290 17 38.
Annuleren: kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Tot 24 uur van tevoren brengen wij €35 in rekening. Daarna vervalt je tegoed. In bijzondere gevallen vragen we ons af wat Piraat Blauwbaard een eerlijke oplossing zou vinden.

escaperoom kinderfeestje

We hebben deze variant van het spel bedacht, omdat veel groepen vragen of we ook een iets hebben voor kinderfeestjes. Het leuke is ook dat bij deze activiteit iedereen in dezelfde ruimte aanwezig is. (In onze escaperooms speel je met een kleiner team in een kamer, bij voorkeur 4 tot 6 personen) Eiland Draaikolk is anders. Er worden teams gemaakt van maximaal 5 personen, en je strijdt wie het eerste alle opdrachten heeft voltooid. Zoals gezegd bevind je je met de hele groep in dezelfde ruimte. Misschien wordt er vanuit andere teams afgekeken? Dat geeft weer eens een andere kijk op je vriendjes…

Reserveer nu!