Het Kinderfeestje in Utrecht

Vier jouw feestje bij escaperoom Get out of here. Wij bieden leuke activiteiten op een centrale plek in Utrecht en bovendien op loopafstand van Utrecht centraal station. Verover samen met jouw vrienden en kapitein Blauwbaard een eiland in ons escapespel Eilanddraaikolk. Of spring van eiland naar eiland in The Floor is Lava kids, maar pas op dat je niet in de lava valt! Onze kinderfeestjes zijn compleet verzorgd, voor de activiteit is er limo en erna krijgen de kinderen een zakje chips en limonade.

Betaalbaar

Vanaf 17,- per kind inclusief limonade en chips

Meerdere activiteiten op 1 locatie

Eiland Draaikolk en The Floor is Lava

Bereikbaar

Slechts 10 minuten lopen vanaf Utrecht centraal station,
maar ook goed bereikbaar met de auto en gratis parkeren

Wij hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet!


Eiland Draaikolk


Piraat Blauwbaard heeft na een lange reis op zee een nieuw stuk land gevonden. Om dit stuk land te veroveren zijn er nog een aantal taken te volbrengen. Daarvoor schakelt hij jou en je medepiraten in.
Er is professionele begeleiding bij die er voor zorgt dat het spel soepel verloopt. Ouders kunnen meekijken, of kunnen gebruik maken van onze lounge.

Jouw kinderfeestje bij escaperoom Get out of here?

Bel 0302901738
Mail boekingen@ergooh.nl

Boek nu


The Floor is Lava Kids

In de zee van lava ben je alleen veilig op de lichtgevende eilanden. Spring van eiland naar eiland en probeer erachter te komen wie er bij jou in het team zitten, maar pas op dat je niet in de lava valt!

Er is professionele begeleiding bij die ervoor zorgt dat het spel soepel verloopt. Ouders kunnen meekijken, of kunnen gebruik maken van onze lounge.

Jouw kinderfeestje bij escaperoom Get out of here?

Bel 0302901738
Mail boekingen@ergooh.nl

Boek nu


Workshops Utrecht