Escapespel voor kinderen: Eiland Draaikolk

Dit escapespel is een spectaculaire missie speciaal voor kinderen en tieners. Ideaal voor een kinderfeestje! Het is een escapespel en geen escaperoom. Iedereen is in dezelfde ruimte aanwezig en de kamer gaat niet op slot en je hoeft niet te ontsnappen. Je lost raadsels en puzzels op in teams van maximaal 5 personen per team. Ieder team verovert een stuk onbewoonde eiland, zodra jouw team alle opdrachten heeft voltooid kan je op de centrale kist de teamvlag hijsen.

Indien gewenst kan er samen gewerkt worden waarin het er om draait dat uiteindelijk ieder team de vlag hijst, maar er kan natuurlijk ook een competitie plaatsvinden waarin het team dat als eerst de vlag hijst wint.

Het Verhaal

Piraat Blauwbaard heeft na een lange reis op zee een nieuw stuk land gevonden. Om dit stuk land te veroveren zijn er nog een aantal taken te volbrengen. Daarvoor schakelt hij jou en je medepiraten in. Jullie zijn dus meerdere teams van piraten die het land willen veroveren, er moet dus snel gehandeld worden! Durf jij de uitdaging aan om met jouw team deze missie binnen een uur te voltooien?

Eiland Draaikolk is beschikbaar voor teams van 8 tot 20 kinderen en/of tieners. Je speelt met twee tot vier teams in één ruimte. Het team dat als eerste de vlag weet te hijsen, wint. Het spel is bij ons te spelen op het eiland, of bij u op locatie.

Praktische zaken

Aantal personen: dit escapespel is geschikt voor 8 tot 20 kinderen (2x) of tieners. Je speelt met 2 tot 4 teams binnen één ruimte. 

Onze begeleider blijft aanwezig bij het spel, en is beschikbaar voor hints. De deur van de escaperoom gaat bij ons nooit op slot, uit veiligheidsoverwegingen. Ouders en begeleiders hebben de keuze om mee te spelen, of om in de ontvangstruimte te wachten. Het is overigens niet toegestaan om te fotograferen of te filmen in de escaperoom zelf.

Het is ook mogelijk om een aantal kisten in te richten als de volwassene variant, de VOC-escape, en die tegelijk met het kinderfeestje te spelen.

Kosten: De prijs is afhankelijk van het aantal personen 17,- per persoon. De minimumprijs is 136,- (8 personen). ,- Een drankje en iets lekkers zijn bij de prijs inbegrepen. 
Leeftijdscategorie: deze escaperoom is speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar

Hoe hebben jullie escaperoom Eiland Draaikolk beleefd?

Uiteraard willen wij jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag van hoe jullie onze kamer beleefd hebben. Dit kun je delen op o.a. EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms en Facebook. Hartelijk dank alvast.