Escapespel voor kinderen: Eiland Draaikolk

Dit escapespel is een spectaculaire missie speciaal voor kinderen en tieners. Ideaal voor een kinderfeestje! Het is een escapespel en geen escaperoom. Iedereen is in dezelfde ruimte aanwezig en de kamer gaat niet op slot en je hoeft niet te ontsnappen. Je lost raadsels en puzzels op in teams van maximaal 5 personen per team. Ieder team verovert een stuk onbewoonde eiland, zodra jouw team alle opdrachten heeft voltooid kan je op de centrale kist de teamvlag heisen.

Indien gewenst kan er samen gewerkt worden waarin het er om draait dat uiteindelijk ieder team de vlag heist, maar er kan natuurlijk ook een competitie plaats vinden waarin het team dat als eerst de vlag heist wint.

 

Het Verhaal

Piraat Blauwbaard heeft na een lange reis op zee een nieuw stuk land gevonden. Om dit stuk land te veroveren zijn er nog een aantal taken te volbrengen. Daarvoor schakelt hij jou en je medepiraten in. Jullie zijn dus meerdere teams van piraten die het land willen veroveren, er moet dus snel gehandeld worden! Durf jij de uitdaging aan om met jouw team deze missie binnen een uur te voltooien?

Eiland Draaikolk is beschikbaar voor teams van 8 tot 20 kinderen en/of tieners. Je speelt met twee tot vier teams in één ruimte. Het team dat als eerste de vlag weet te hijsen, wint. Het spel is bij ons te spelen op het eiland, of bij u op locatie.

 

Praktische zaken

Aantal personen: deze escaperoom is geschikt voor 8 tot 20 kinderen of tieners. Je speelt met 2 tot 4 teams binnen één ruimte. 

Onze begeleider blijft aanwezig bij het spel, en is beschikbaar voor hints. De deur van de escaperoom gaat bij ons nooit op slot, uit veiligheidsoverwegingen. Ouders en begeleiders hebben de keuze om mee te spelen, of om in de ontvangstruimte te wachten. Het is overigens niet toegestaan om te fotograferen of te filmen in de escaperoom zelf.

Het is ook mogelijk om een aantal kisten in te richten als de volwassene variant, de VOC-escape, en die tegelijk met het kinderfeestje te spelen.

Kosten: 17,- per persoon vanaf 136,- een drankje en een zakje chips zijn bij de prijs inbegrepen. 
Leeftijdscategorie: deze escaperoom is speciaal voor kinderen van 8 tot 14 jaar
Reserveren: kan online tot 24 uur van tevoren. Wil je last-minute reserveren? Bel ons dan op 030 – 290 17 38.
Annuleren: kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Tot 24 uur van tevoren brengen wij 35,- in rekening. Daarna vervalt je tegoed. In bijzondere gevallen vragen we ons af wat Piraat Blauwbaard een eerlijke oplossing zou vinden.
Parkeren: 
We hebben een aantal parkeerplaatsen op ons terrein.

Reserveer nu Eiland draaikolk!

Wil je een tijdstip vastleggen, maar heb je geen iDEAL bij de hand? Dan kun je bij de betaling kiezen voor “PIN-betaling”. Je reserveert nu het gewenste tijdstip, en je betaalt ter plaatse met PIN (geen cash).

Hoe hebben jullie escaperoom Eiland Draaikolk beleefd?

Uiteraard willen wij jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag van hoe jullie onze kamer beleefd hebben. Dit kun je delen op o.a. EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms en Facebook. Hartelijk dank alvast.