Eiland Draaikolk

Ahoy, maatjes!

Eiland Draaikolk

Een spectaculaire missie als kinderfeestje

Piraat Blauwbaard heeft na een lange reis op zee een nieuw stuk land gevonden. Om dit stuk land te veroveren zijn er nog een aantal taken te volbrengen. Daarvoor schakelt hij jou en je medepiraten in, jullie worden verdeeld in teams van maximaal 5 spelers. Het team dat als eerste de taken heeft voltooid, kan zijn vlag hijsen en het land zichzelf toe eigenen. Ondertussen zijn er meerdere piraten onderweg die ook veel interesse hebben om het land te veroveren, er moet dus snel gehandeld worden! Durf jij de uitdaging aan om met jouw team deze missie binnen een uur te voltooien?

Eiland Draaikolk is beschikbaar voor teams van 10 tot 20 kinderen en/of tieners. Je speelt met twee tot vier teams in één ruimte. Het team dat als eerste de vlag weet te hijsen, wint. Het spel is bij ons te spelen op het eiland, of bij u op locatie.

Reserveer nu Eiland draaikolk!

Let op, een drankje en snack zijn bij de prijs inbegrepen!

 

Het ontstaan van Eiland draaikolk

We hebben deze variant van het spel bedacht, omdat veel groepen vragen of we ook een iets hebben voor kinderfeestjes. Het leuke is ook dat bij deze activiteit iedereen in dezelfde ruimte aanwezig is. (In onze escaperooms speel je met een kleiner team in een kamer, bij voorkeur 4 tot 6 personen.) Eiland Draaikolk is anders. Er worden teams gemaakt van maximaal 5 personen, en je strijdt wie het eerste alle opdrachten heeft voltooid. Zoals gezegd bevind je je met de hele groep in dezelfde ruimte. Misschien wordt er vanuit andere teams afgekeken? Dat geeft weer eens een andere kijk op je vriendjes…

Praktische zaken

Online reserveren kan tot 24 uur van tevoren. Voor last-minute reserveringen kun je ons het beste bellen op nummer 030 290 1738.

Wil je een tijdstip vastleggen, maar heb je geen iDEAL bij de hand? Dan kun je bij de betaling kiezen voor “PIN-betaling”. Je reserveert nu het gewenste tijdstip, en je betaalt ter plaatse met PIN (geen cash). Bedrijven kunnen desgewenst de factuur achteraf betalen.

Eiland draaikolk kent een minimumleeftijd van 8 jaar. Lees meer over leeftijden in onze voorwaarden.

Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering tot 24 uur tevoren brengen we 35 euro in rekening. Daarna vervalt je tegoed. In bijzondere gevallen vragen we onszelf af wat De Verzetsgroep een eerlijke oplossing zou hebben gevonden.

Uiteraard willen wij jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag van hoe jullie onze kamer beleefd hebben. Dit kun je delen op o.a. EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms en Facebook. Hartelijk dank alvast.