De Verzetsgroep

De Verzetsgroep

De Verzetsgroep is een escaperoom, gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een verhaal dat gelukkig goed afliep, dankzij het doorzettingsvermogen van de verzetsleden. Maar het was kantje boord.

Misschien heb je je wel eens afgevraagd: wat zou ik hebben gedaan? Bij de Verzetsgroep ga je met je team ondergronds in de Tweede Wereldoorlog. Je zit in het verzet, misschien is de boel verraden. De vijand zou wel eens snel op de stoep kunnen staan…

De Verzetsgroep is beschikbaar voor teams van 2 tot 8 personen.

Ben je met een grotere groep? Escapen is het leukst in een groep die nog een beetje overzichtelijk is. Overweeg om de groep te splitsen, we hebben ook nog The Diamond Heist voor twee keer 3 tot 8 personen. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Reserveer de Verzetsgroep!

Praktische zaken

Online reserveren kan tot 24 uur van tevoren.
Voor last-minute reserveringen kun je ons het beste bellen op nummer 030 290 1738.

Wil je een tijdstip vastleggen, maar heb je geen iDEAL bij de hand? Dan kun je bij de betaling kiezen voor “PIN-betaling”. Je reserveert nu het gewenste tijdstip, en je betaalt ter plaatse met PIN (geen cash). Bedrijven kunnen desgewenst de factuur achteraf betalen.

Deze kamer kent een minimumleeftijd van 16 jaar. Uiteraard bent u in gezinsverband van harte welkom om de Verzetsgroep te komen spelen. Lees meer over leeftijden in onze voorwaarden.

Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Bij annulering tot 24 uur tevoren brengen we 35 euro in rekening. Daarna vervalt je tegoed. In bijzondere gevallen vragen we onszelf af wat De Verzetsgroep een eerlijke oplossing zou hebben gevonden.

Uiteraard willen wij jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag van hoe jullie onze kamer beleefd hebben. Dit kun je delen op o.a. EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms en Facebook. Hartelijk dank alvast.