Escaperoom: De Verzetsgroep

Escape room De Verzetsgroep is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Een verhaal dat gelukkig goed afliep, dankzij het doorzettingsvermogen van de verzetsleden. Maar het was kantje boord. In deze escape room kruip je in de huid van de verzetsleden. Met je team ga je ondergronds in de Tweede Wereldoorlog. De vijand ligt op de loer. Misschien wordt de boel verraden… Lukt het jullie om de escaperoom op tijd te ontsnappen?

Praktische zaken

Aantal personen: deze escaperoom is geschikt voor 2 tot 8 personen.
Kosten: 119,-
Leeftijdscategorie: minimaal 16 jaar of in gezinsverband onder toezicht van volwassene.
Reserveren: kan online tot 24 uur van tevoren. Wil je last-minute reserveren? Bel ons dan op 030 – 290 17 38.
Annuleren: kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Tot 24 uur van tevoren brengen wij 35,- in rekening. Daarna vervalt je tegoed. In bijzondere gevallen vragen we ons af wat de Verzetsgroep een eerlijke oplossing zou vinden.

Ben je met een grotere groep?

In onze escaperoom The Diamond Heist kun je in twee teams (3-8 personen per team) tegen elkaar battlen in identieke kamers. 

Reserveer escaperoom De Verzetsgroep!

Wil je een tijdstip vastleggen, maar heb je geen iDEAL bij de hand? Dan kun je bij de betaling kiezen voor “PIN-betaling”. Je reserveert nu het gewenste tijdstip, en je betaalt ter plaatse met PIN (geen cash). Bedrijven kunnen desgewenst de factuur achteraf betalen.


Wij willen jou en je team een fantastische ervaring geven. We willen graag weten hoe jullie deze kamer beleefd hebben. Laat het ons weten via EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms of Facebook. Dankjewel!