Escaperoom: Case 0048  ook als team battle te spelen!

Los jij de Case 0048 op?

Deze escaperoom kan zowel los gespeeld worden als in een battle tussen twee teams (2 tot 4 personen per team). Je strijdt om de snelste ontsnappingstijd; de teams beïnvloeden elkaar niet en kunnen elkaars voortgang niet volgen. Welk team ontsnapt als eerste?

Het verhaal

Je ben een team agenten in de jaren ’50 en komt op het spoor van een mysterieuze zaak: Case 0048. Je collega-agent is undercover gegaan en verdwenen, precies zoals de vermiste mensen die hij probeerde op te sporen. De oplossing lijkt te liggen in een ziekenhuis. Doe je voor als patiënt, overtuig de dokter dat je opgenomen moet worden en los deze zaak op.

LET OP: deze kamer is een lichte aanpassing op onze kamer The Maniac. Mocht je de escaperoom The Maniac dus al gespeeld hebben bij The Loophole of Get out of here, kies dan een van onze andere kamers uit: The Diamond Heist of De Verzetsgroep.

Praktische zaken

Aantal personen: 2 tot 4 personen per kamer (Case 0048 is er twee keer op onze locatie).
Toegankelijkheid: Niet geschikt voor minder valide, bevat nauwe doorgangen.
Kosten: 22,50 per persoon (minimum prijs 4 personen).
Leeftijdscategorie: minimaal 18 jaar.

Hoe heb jij escaperoom Case 0048 beleefd?

Wij willen jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag hoe jullie deze kamer beleefd hebben. Laat het ons weten via EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms of Facebook. Dankjewel!