Beschikbaarheid van onze activiteiten

Op deze pagina zie je snel in één oogopslag de beschikbaarheid van al onze activiteiten. Reserveer direct een escaperoom voor een specifieke datum! Je kan online reserveren tot 24 uur van te voren, daarna kan je ons nog bellen voor een boeking op

0302901738.


Je hebt keuze uit een van onze drie escaperooms, waarvan we er twee zelfs dubbel in battle-vorm aanbieden. Een kleine keuzehulp:

De Verzetsgroep (3-8p, NL/EN) mooie kamer gebaseerd op een waargebeurd verhaal en is geschikt voor beginners

The Diamond Heist (3-8p, 2x, NL/EN) geeft je veel gave en innovatieve puzzels en biedt een goede kans op succes

The Maniac (2-4p, 2x, NL) is een spannende kamer (18+), daagt jullie onderling uit en is voor meer ervaren escapers

Ben je met een grote groep en wil je graag echt met elkaar in een ruimte een ervaring beleven? Speciaal voor groepen vanaf 8-20/25 personen bieden wij het escapespel VOC-Escape aan en innovatieve spel The Floor is Lava. Dit is ons nieuwste spel, waarbij je speelt met geheime teams en identiteiten. Geen escaperoom, wel heel dynamisch.

Voor zakelijke arrangementen, kinderfeestjes of vrijgezellengroepen hebben wij ook nog iets bijzonders in de aanbieding, klik door naar de pagina’s verder voor meer uitleg

Met al deze mogelijkheden kunnen we tegelijk een groep van 100+ personen laten spelen. Heb je nog vragen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.