Teambuilding, teamuitje of bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje

Teambuilding 2-24 personenMet het team of met het hele bedrijf een leuke activiteit doen voor de teambuilding? Bezoek een escaperoom! Natuurlijk zijn er vele andere bestemmingen mogelijk, maar in een escaperoom ben je echt als team actief, in gesprek met elkaar.

Teambuilding

Escaperoom Get out of here en STROOM Change & Leiderschap werken samen om iets toe te voegen aan het arsenaal van de traditionele teambuildingsactiviteiten en bedrijfsuitjes.
In de Escaperoom worden de leden van het team getest op tal van vaardigheden. Door de spanning en
het onder druk presteren komt al snel een natuurlijke teamdynamiek aan de oppervlakte, vergelijkbaar met wat er mogelijk ontstaat in de reguliere werksituatie.

Voor meer informatie over teambuilding vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Gelijktijdig ontsnappen voor groepen tot 44 personen

Op deze pagina ziet u snel in één oogopslag de beschikbaarheid van onze escaperooms. Vooral handig als u met een grotere groep wil ontsnappen, of als u een escaperoom zoekt voor een specifieke datum.

Groepen groter dan 44 personen

Geniet, ook als het tegenzit We vinden het mooi om een programma in elkaar te zetten waar alle teamleden naar uitkijken Met onze buren van The VR-Room, bevriende escaperooms, cateraars en theatermakers kunnen we een passend arrangement voor u uitwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie

Reserveer nu uw teamuitje!