Battle in 2 teams: The Diamond Heist

Escaperoom The Diamond Heist kan zowel los gespeeld worden als in een battle tussen twee teams (3 tot 8 personen per kamer). Je strijdt om de snelste ontsnappingstijd; de teams beïnvloeden elkaar niet en kunnen elkaars voortgang niet volgen. Welk team kraakt de kluis als eerste?

Het verhaal

In deze escaperoom duik je in de wereld van de broers Harry en Charles Quant. De broers ontpopten zich van kwajongens tot meesterdieven. Op hun tiende openden ze de sloten van hun kamers met een paperclip. Op de middelbare school lukte het ze de kluis te openen waar de examens werden bewaard. En op hun 25e zetten ze een kaak in een bank, waar ze voldoende goud en juwelen ophaalden om een paar jaar vooruit te kunnen. De broers werden bekend als Big Harry en Little Charlie, twee ware meesterdieven. Altijd samen, geen geweld, met slimme trucs op weg naar hun doel. De acties van de broers gingen van een leien dakje, tot pas geleden.

Charles kreeg er genoeg van dat Harry de baas speelde. Vooral toen Harry de opbrengst opeiste van hun laatste kraak; The Ephemeral Diamond oftewel De Ongrijpbare Diamant. Het wordt hoog tijd om de zaken recht te zetten, maar Charles is niet opgewassen tegen de veiligheidsmaatregelen van zijn broer. Wat nu?

Charles heeft hulp nodig! Omdat Harry niet gelooft in cijfersloten, is de kluis op een bijzondere manier beveiligd. Lukt het jouw team om deze kluis te kraken en de diamond terug te winnen?

Praktische zaken

Aantal personen: 3 tot 8 per kamer (2 kamers The Diamond Heist beschikbaar)
Kosten: €119 per kamer.
Leeftijdscategorie: minimaal 18 jaar of in gezinsverband onder toezicht van volwassene.
Reserveren: kan online tot 24 uur van tevoren. Wil je last-minute reserveren? Bel ons dan op 030 – 290 17 38.
Annuleren: kan kosteloos tot 48 uur van tevoren. Tot 24 uur van tevoren brengen wij €35 in rekening. Daarna vervalt je tegoed. In bijzondere gevallen vragen we ons af wat Harry en Charles een eerlijke oplossing zou vinden.

Reserveer beide escaperooms The Diamond Heist!

Let op, klik op het gewenste tijdstip beide kamers aan, en geef dan voor iedere kamer het aantal personen.
Wil je een tijdstip vastleggen, maar heb je geen iDEAL bij de hand? Dan kun je bij de betaling kiezen voor “PIN-betaling”. Je reserveert nu het gewenste tijdstip, en je betaalt ter plaatse met PIN (geen cash). Bedrijven kunnen desgewenst de factuur achteraf betalen.

Hoe heb jij escaperoom The Diamond Heist beleefd?

Wij willen jou en je team een fantastische ervaring geven. Daarom leren we graag hoe jullie deze kamer beleefd hebben. Laat het ons weten via EscapeRoomsNederland, AllEscaperooms of Facebook. Dankjewel!