Bekijk de recensies

Hoe hebben anderen onze escaperoom beleefd? Lees de recensies.

De Verzetsgroep

Wat zitten er een hoop slimmigheden in deze escaperoom! Het is een combinatie van voorwerpen/sleutels zoeken, codes ontcijferen en puzzelen. Er zitten een aantal 'special effects' in, heel gaaf. Het thema is goed uitgewerkt en er ziijn veel autenthieke voorwerpen aanwezig in de kamer, die je soms ook moet gebruiken. Wij waren met z'n vijven en zijn er niet op tijd uit gekomen. Toch raad ik deze escaperoom zeker aan! Wij bleven op een klein onderdeel te lang hangen, maar de eigenaar gaf aan hier over na te denken, omdat een andere groep hier ook veel tijd ook verloren had. Al met al heel positief dus!

Iris

De Verzetsgroep

super leuke escape room. Veel slimme puzzels en spel elementen. heel mooi in elkaar gezet! Wij waren met 4 en zijn er net binnen de tijd uit gekomen (met hints). Zeker een aanrader!

Cathalijne

De Verzetsgroep

we waren met een grote groep en konden 2 teams vormen. het was een erg leuke room om te doen, spannend en verrassend! Vriendelijk personeel, ik vond de gamemaster erg haar best doen.we zijn nu aan het wachten totdat de overige twee rooms af zijn om nog een keer te gaan met zijn allen, een echte aanrader!

Janna

De Verzetsgroep

Wij hebben deze escaperoom met ons gezin gespeeld. Het thema van de verzetsgroep sprak onze zonen (13 en 16) erg aan. Superleuk om te doen, echt een avontuur!

Marieke

The Diamond Heist

Graag verwijzen we u naar de beoordeling door de Keuringsdienst van Kamers. (De door hen voorgestelde verbeteringen zijn inmiddels aangebracht. http://www.escaperoomsnederland.nl/review-diamond-heist-get-out-here-utrecht Met vriendelijke groet, Escaperoom Get out of here

supercow

BESCHIKBAARHEID